Tast de Cerveses Popaire al Avbeure

Cerveses Popaire a Girona

Avbeure, bar de cerveses artesanes a Girona, va tenir l’ocasió de fer un maridatge de les cerveses Popaire. Agraïm l’assistència dels amants de les cerveses i sobretot dels creadors de les cerveses Popaire, que amb la seva experiència, el seu gust i les ganes d’impulsar un projecte nou, alternatiu i diferent, cerveses fermentades en aquesta terra, amb el sabor i l’olor de la Costa Brava: Escuma de Mar, Tinta de Pop, Tova Doble i Tramuntana.

Escuma de Mar
Low Summer Ale (alc. 3,5%, 33 IBU)
Cervesa rossa, lleugera, refrescant, de baixa graduació alcohòlica i ben balancejada pel que fa a la relació entre la malta i el llúpol. Té una aroma afruitada i un sabor més aviat dolç. El llúpol hi és present sense ser una cervesa amargant.
Una beguda estiuenca perfecta per prendre en una terrassa un dia assolellat a l’hora del vermut.
La temperatura de consum preferent és de 5ºC a 10ºC.

Tinta de Pop
Sweet Stout (alc. 6%, 22 IBU)
Cervesa elaborada amb maltes d’ordi torrades i caramel·litzades, que li aporten el color negre característic d’aquesta varietat cervesera i unes subtils notes torrefactes de xocolata i regalèssia. Tot i ser una cervesa negra, és força lleugera i refrescant.
Combina bé amb carns blanques, patés i bolets.
La temperatura de consum preferent és de 6ºC a 12ºC.

Blandæ Doble
Dubble (alc. 7%, 27 IBU)
Cervesaelaborada amb diferents varietats de malta d’ordi caramel·litzada, que li aporten un color coure molt atractiu. Es caracteritza per una aroma suau i pel regust lleugerament dolç i molt poc amargant que deixa a causa de la poca presència de llúpol.
Combina bé amb els àpats forts, especialment amb carns a la brasa.
La temperatura de consum preferent és de 6ºC a 12ºC.

Tramuntana
Especial Brown Ale (alc. 9%, 65 IBU)
Cervesa elaborada amb set tipus de maltes caramel·litzades. És maltosa, de glop llarg i amb molt de cos, de color marró coure i una escuma i carbonatació lleugeres. Té gust de xocolata i una aroma de caramel, sense ser embafadora. Una cervesa poc llupolitzada però ben equilibrada amb la proporció de maltes.
És la cervesa adequada per a acompanyar carns vermelles, unes postres dolces o per a després d’un bon àpat.
La temperatura de consum preferent és de 8ºC a 14ºC.

Tast de Cerveses Popaire al Avbeure
5 (100%) 3 votes
PUBLICACIONS RECENTS