Tast de cerveses artesanes a Girona

Inscriu al nostre maridatge

Aquest dissabte 18 d’abril esteu convidats a la segona tast de cerveses artesanes a Girona al Avbeure. Aquí va la llista de cerveses frikis artesanes que degustarem:

Zythi (cervesa sorpresa)
Recepta imperi romà
La cervesa ZYTHI BAETULO ha estat elaborada per ser presentada en la dècima edició del Magna Celebratio, el festival romà que es celebra a Badalona durant el mes d’abril.
Aquesta cervesa ha estat dissenyada d’acord amb els ingredients i els comentaris trobats a diversos texts que ens han arribat d’aquesta de l’ Imperi Romà.
És una cervesa feta en la microcerveseria As Cervesa Artesana de Montornès del Vallès encol.laboració de la cerveseria 4 Pedres de Badalona i el brewpub La Cervesera Artesana de Barcelona.
Una cervesa històrica, una cervesa diferent.

Greco
Red Ale especiada
Presència marró clara amb corona beix persistent. Aroma especiada a dolç, canyella, una mica de licor molt potent. En boca igual que en aroma amb un retrogust nadalenc de canyella, ametlla amarga, llarg i lleugerament sec.

Segarreta Avet
Cervesa elaborada amb maltes ecoi pinyes d’avet. Disfruta la dolçor de les pinyes.

Verata
Lager

Trobem unes delicades notes de pebre de Sixuan. Tot i que, sense dubtes, el més destacable i el que realment atorga caràcter a aquesta singular cervesa és el seu delicat i equilibrat punt de pebre vermell de la Vera, que fa d’aquesta, una cervesa per a un perfecte maridatge.

Beer bol
Doble IPA envellida en cedre. 7,5%, 95 IBU
Una doble ipa com cal amb un toc molt característic gràcies al temps que ha pasat en barrica de cedre.

Summa winter
Scotch ale

Cervesa de tipus scotch que canvia totalment els tocs de chocolata originals per notes mes licoroses i gustos mes amplis gràcies las 12 mesos de maduració en barrica de brandy.

El preu és de 15 euros i amb un aforament màxim de 20 persones.

Vine a testar-les!

Tast de cerveses artesanes a Girona
5 (100%) 6 votes
PUBLICACIONS RECENTS