Avbeure surt com un dels millors bars a Girona

Segons Timeout, estem entre els millors bars a Girona

Estem molt contents i volem compartir aquesta notícia. Estem entre els 10 millors bars gironins segons Time Out. Això l’hi devem a vosaltres, amants de les cerveses artesanes i a tots els mestres cervesers que han vingut al nostre bar per fer els seus tasts de maridatge, això l’hi devem als creadors de les cerveses perquè les cerveses són amors, cerveses fetes amb passió, amb la dolçor i el tacte del vell artesà, fetes amb swing i fermentació, cerveses de sabors amargs, fumats o dolços, però totes cerveses amb personalitat pròpies i amb una vida dins d’una ampolla.

El Avbeure té poc més d’1 any de vida i l’hi devem a vosaltres. Hem après molt en tot aquest temps, hem après per cada experiència i li diem a tots els que no han vingut encara: veniu i gaudiu d’una birra freda, en un lloc cèntric i tranquil, perquè el millor que té aquesta dura vida és gaudir-la amb una cervesa a la mà.

Com diu el Time Out: tenim més de 50 ampolles perquè les degustis, de la terra i de tot el món, de diferents estils i cossos. Perquè cada persona té una birra que l’espera.

Avbeure surt com un dels millors bars a Girona
Valora
PUBLICACIONS RECENTS