Maridatge de Cervesa Marina

tast cervesa marina

Dijous tenim maridatge cervesa artesana Marina!

Cervesa Marina, la cervesa artesana de Blanes, va ser fundada pels germans Kevin i Pep Andreu. Gregori Gonzalez s’incorpora a l’equip en 2012. La seva filosofia cervesera sempre ha estat fer la cervesa que ens agrada beure. Durant tots aquests anys han experimentat amb moltes receptes, de les quals algunes ja estan al mercat. Ells van gaudir fent cervesa, bevent cervesa i, sobretot, fent que la gent gaudeixi amb les seves cerveses.

Podeu tastar diferents estils i sabors de la cervesa Marina: Marina Pale Ale, Marina Summer Ale, Marina Mas Cremat i Especials.

La seva filosofia cervesera sempre ha estat fer la cervesa artesana que ens agrada beure. Durant tots aquests anys han experimentat amb moltes receptes, de les quals algunes ja estan al mercat. Ells van gaudir fent cervesa, bevent cervesa i, sobretot, fent que la gent gaudeixi amb les seves cerveses artesanes.

Segons els creadors de la cervesa artesana Marina:

tast cervesa marina

La cervesa artesana és una beguda socialitzadora, captivadora, elaborada amb passió i afecte, utilitzant sempre matèries primeres naturals i el més fresques possibles. La cervesa artesana és un producte que ha de consumir-se molt fresc si es vol apreciar tots els matisos dels seus sabors i aromes.

Maridatge de Cervesa Marina
Valora
PUBLICACIONS RECENTS